☏/viber +359 885297807  e-mail :  mtt_vlas@abv.bg , milena_mtt@abv.bg

Опознавателно посещение

MTT SVETI VLAS Ви предлага уникална възможност да се сдобиете с недвижим имот, до като си почивате!                     

Нашите компетентни сътрудници ще Ви насочват по време на Вашето пътешествие в света на недвижимите имоти: получавате пълна информация за процеса на покупката на недвижимо имущество, имате възможността съвместно с нас да обсъдите плановете си, да споделите Вашите желания и да направите план за предстоящите огледи. Наш консултант, ще подбере за вас недвижими имоти, отговарящи на вашите изисквания, минимум 5-6 варианта. Когато решението за пътуването е взето, ще Ви бъде изпратена програма, която включва:

  • Посрещане
  • Трансфер до подбран предварително хотел
  • Уточняване на програмата с консултанта Ви
  • Огледи на недвижими имоти 3-4 дни
  • Консултация, преговори , сключване на предварителен договор
  • Вечерна програма/ посещение на  ресторант /
  • Изпращане

КОМПЕНСАЦИИ          

При покупка на недвижим имот за сума над 55 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи за двама души,  тридневно настаняване в хотел с три звезди за двама, разходите по време на огледите. Компенсацията не може да е в размер по- голям от 800 евро/ за една сделка.

При покупка на недвижим имот за сума от 30 000 евро до 55 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи за един човек,  тридневно настаняване в хотел с три звезди на един човек, разходите по време на огледите. Компенсацията не може да е в размер по- голям от 400 евро/ за една сделка.

При покупка на недвижим имот за сума по- малка от 30 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи и разходите по време на огледите.

За да поръчате Вашия тур е нужно само да се свържете с наш консултант или да оставите заявката си на сайта!

X

MTT Sveti Vlas

All rights reserved.