☏/viber +359 885297807  e-mail :  mtt_vlas@abv.bg , milena_mtt@abv.bg
Д Е Т А Й Л Комплекс Grand Villa, Свети Влас Продава Апартамент Цена : 23 688 €
Д Е Т А Й Л Апартамент с уникална гледка море в Свети Влас Продава Апартамент Цена : 52 000 €
Д Е Т А Й Л Двустаен апартамент в малка сграда в Несебър Продава Апартамент Цена : 49 500 €
Д Е Т А Й Л Парцел в кв.Инцараки, гр.Свети Влас Продава Парцел Цена : 24 900 €
Д Е Т А Й Л Еднофамилна къща на 150м. от морето Продава Къща Цена : 120 000 €

Уникален апартамент в к-с Порто Парадизо, Свети Влас

Имот : VA273

Адрес :

Свети Влас
8256 Свети Влас

Удобства :

  • Паркомясто
  • Басейн
  • Първа линия
  • Асансьор

Дата наличност : 24 Август 2016

Информация :

Цена

289 000 €

ДЕТАЙЛИ :

Жилищна площ 130 m²
Брой стаи 3
Брой спални 2
Етаж 4
Брой етажи 4
Брой бани 2
Тип на отопление Климатик

Тристаен апартамент с уникална гледка море в к-с Порто Парадисо - Свети Влас. Площ: 130,54 кв.м без общите части, на 4 ти етаж. Състои се от просторна дневна, кухненски бокс, две спални, две бани, панорамни тераси с изглед към морето и басейна.Продава се необзаведена.

Сградата е с класически дизайн в средиземноморски стил, с колони и сводове. Интересната визия на обекта се допълва от кули при стълбищните клетки - взаимствани от българската възрожденска архитектура. Фасадата е с топли и приятни цветове. Ще бъдат използвани класически материали, модерни ажурни елементи ще допълват цялостния облик.

В архитектурно отношение комплексът е съобразен най-вече с местоположението - с близостта на морето и наклона на терена. Това е наложило решението за коридорна система - по средата антре, от двете страни апартаменти, като по този начин всички имат изложение и гледка към морето. Заради денивелацията зданието е на две секции, които се разминават във височина.

Разгънатата застроена площ на обекта, който разполага с 94 различни вида апартаменти от луксозен клас, е 6364 кв. м. Инвеститорите са се постарали да осигурят всички необходими удобства за бъдещите обитатели. Сградата е оборудвана с 2 луксозни асансьора с автоматични врати, които освен всички етажи ще обслужват и подземните нива. Общите части са оформени с елегантни окачени тавани, декорации и гранитогресни плочи, а пускането на осветлението е автоматично. Рецепцията и лоби зоната са решени дизайнерски, в изтънчен стил. Комплексът включва още подземен паркинг с достатъчно гаражи и паркоместа, снекбар, открит басейн с подводно осветление и отлично озеленена градина с много екзотични растения.

Искате ли повече информация? Оставете съобщение

Обратно към списъка

X

MTT Sveti Vlas

All rights reserved.