☏/viber +359 885297807  e-mail :  mtt_vlas@abv.bg , milena_mtt@abv.bg
Д Е Т А Й Л Тристаен апартамент в к-с Сънрайз Резидънс Продава Апартамент Цена : 70 000 €
Д Е Т А Й Л Двустаен апартамент в гр.Свети Влас Продава Апартамент Цена : 33 000 €
Д Е Т А Й Л Изгоден двустаен апартамент в Свети Влас Продава Апартамент Цена : 33 900 €
Д Е Т А Й Л Многостаен апартамент в центъра на Несебър Продава Апартамент Цена : 75 000 €
Д Е Т А Й Л ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СВЕТИ ВЛАС - РУСАЛКА Продава Апартамент Цена : 82 000 €
Д Е Т А Й Л Хубав, двустаен апартамент на метри от плажа Продава Апартамент Цена : 45 500 €
Д Е Т А Й Л Двустаен апартамент в комплекс в Свети Влас Продава Апартамент Цена : 37 000 €

Стилен комплекс Соренто Соле Маре в Свети Влас

Имот : VK008

Адрес :

Свети Влас
8256 Свети Влас

Удобства :

  • Паркомясто
  • Басейн
  • Асансьор

Дата наличност : 07 Август 2016

Информация :

Цена

24 739 €

ДЕТАЙЛИ :

Жилищна площ 34 m²
Брой стаи 1
Етаж 1
Брой етажи 5
Брой бани 1
Тип на отопление Климатик

Да пренесем  вълшебството и класата на Италианската Ривиера в най-перспективния и модерен град-курорт на Българското Черноморие –Свети Влас с новия комплекс Соренто Соле Маре-ексклузивна частна резиденция от 4 кокетни сгради, обединени в елегантен ансамбъл- само на 150 крачки от морския бряг!

Предлагайки Ви най-добрите и най-привлекателни условия-кокетни студиа-ателиета от 24 739Е, елегантни двустайни апартаменти от 41 090 евро, ние ще създадем за Вас дом на достъпна цена! Ще Ви направим щастливи собственици на висококачествен продукт, който увеличава стойността си във времето!

Цялостната естетика на Сорренто Соле Маре е знак на почит към архитектурата на Средиземноморието – заоблени ъгли са фаворизирани пред острите ръбове, за да се омекотят изцяло линиите на сградната структура. Цветовата палитра е съвсем целенасочено сдържана и сведена до двуцветния модел на пясъчно жълтото и средиземноморско зеленото-спокойни и едновременно жизнерадостни тонове на фасадата, тъй като така си преставяме средиземноморските нрави.

Прозорците също са произведение на изкуството. Обковани допълнително с метал, те придобиват приказен елемент.Комбинацията между желязо и стъкло прави витражите изумителни.Не по-малко важни са терасите. Заради топлия климат те присъстват навсякъде, по цялото Средиземноморие.

Застрояването е разположено по периферията на парцела за да рамкира и позволи освобождаването на пространство за просторен вътрешен двор.

Той предлага съвременни удобства и развлечения, напълно отговарящи на най-високите стандарти за комфорт в затворен тип комплекс – Внушителен по размер басейн - решен на различни зони, всяка от които гарантира приятни и незабравими мигове

Класическите средиземноморски градини, в които е вписан  басейнът  и водните каскади създават  кътове за почивка и съзерцание на морския хоризонт.

Безделничейки на прохладно около  красивия фонтан или на верандата на кафетериата вие се наслаждавате на бленувано спокойствие и тишина, докато децата ви се забавляват на модерната и обезопасена детска площадка, необезпокоявани от външни хора и преминаващи коли.

Комплексът е изработен изключително прецизно. Приложените стандарти са значително над широко използваните у нас.Спазени са всички съвременни изисквания за енергоефективност. Това е постигнато, както чрез влагане на модерни естествени материали, фасадни системи, дограма и инсталации така и с помощ на архитектурната ораганизация на пространстрансвата. Отделните галерии са организирани около въздух, който дава височина и създава условия за естествена вентилация през лятото и акумулира слънчева енергия през зимата.

Сорренто Соле Маре е далеч от конвенционалното и традиционно разбиране за дома, комплексът внася и налага нови стандарти в архитектурата, предоставяйки Ви стила и класата, които дълго очаквахте.

Удобства и услуги

Подходящ за целогодишно пребиваване !

Детска площадка и плей граунд

Вътрешни градини с места за отдих

Пешеходни зони и алеи за разходка

Басейн с детска част , изграден на няколко нива и създаващ илюзия за сливане с морето

Целогодишен оперативен офис

Видео-охранителна система и ИД картов входен режим

Частен паркинг с контролиран достъп

Перилно помещение за собственици на малки апартаменти и студиа

 Всички удобства за дистанционно управление на  бизнеса

СИГУРНОСТ

 Към комплекса е осигурена целогодишна охрана,обслужващ персонал за комплексна поддръжка на жилищата и целогодишно работещи обслужващи звена на рецепция

Искате ли повече информация? Оставете съобщение

Обратно към списъка

X

MTT Sveti Vlas

All rights reserved.