☏/viber +359 885297807  e-mail :  mtt_vlas@abv.bg , milena_mtt@abv.bg

Обзаведени апартаменти в уникалният комплекс Dolphin Coast

Имот : SA076

Адрес :

к.к.Слънчев бряг
Слънчев Бряг

Удобства :

 • Паркомясто
 • Басейн
 • Обзаведен
 • Първа линия
 • Асансьор

Дата наличност : 13 Септември 2021

Информация :

Цена

75 854 €

ДЕТАЙЛИ :

Жилищна площ 72 m²
Брой стаи 2
Брой спални 1
Етаж 2
Брой етажи 5
Брой бани 1
Тип на отопление Климатик

Уникалният жилищен комплекс Dolphin Coast, е разположен на първа линия на морският бряг – едно от най-хубавите предложения на черноморското крайбрежие на България, на световно-известният Слънчев бряг. Съвременният дизайн на сградата, откритата ппланировка на сградата, прекрасните удобства- всичко това е VIP CLUB Dolphin coast. Строителството е завършено! Комплексът е в експлоатация от края на септември 2012г.

В Слънчев  бряг, практически не съществува комплекс,подобен на VIP CLUB Dolphin coast. Идеята на инвеститора е да създаде комплекс, който да не остави никого равнодушен и да удовлетвори желанията на всеки човек. От първият си ден на своето съществуване, проекта повдигна на ново ниво стилът и качеството на живот в едно от най- хубавите места на българското крайбрежие – Слънчев бряг. Този жилищен комплекс, по чудесен начин съчетава в себе си шикозния начин на живот в елитните дизайнерски апартаменти на първа линия на морето и уникалният нощен живот на този курорт, където присъстват развлечения за всеки вкус. Едновременно с това, предлагайки на своите собственици тишина и спокойствие в комплекса и уникалната местност, с голям списък от характеристики и уникалното си разположение на плажът, простиращ се на 8км. дължина.

Комплексът предлага множество удобства – плувен басейн, джакузи, магазин, ресторант и др. Зданието е разделено на 2 секции, разположени по перифериите на комплекса, по такъв начин обезпечавайки спокойна зона за отдих във вътрешната територия.

Основавайки се на потребностите, очакванията и предпочитанията на клиентите, във VIP клубът, се предлагат няколко типа апартаменти, започвайки от неголемите студия и завършвайки с многостайните апартаменти.

Оригиналната планировка и изисканият дизайн гарантират, че повечето от апартаментите предлагат всички преимущества на великолепното месторазположение на комплекса, завладяващият изглед към морето и шумът на прибоя.

Всеки апартамент е с основно осмислена планировка, предлагайки максимални удобства и функционалност на помещенията, като размива различията между интериора на апартамента и природата, предлагайки пълна хармония. Отличното качество на довършителните работи, които предлагат усещането за разкош и истинка отпускаща атмосфера, най-доброто оборудване, и възможностите за подобрения, позволяват с лекота да се постигне това, което Ви харесва. Всичко това може да бъде Ваше и цената приятно ще Ви изненада.

Факти на които си струва да обърнете внимание:

Местоположение:

 • Прекрасно местоположение и изключителен изглед към морето.
 • ВИП – зоната на Слънчев бряг – район с ексклузивни 5-звездни хотели.
 • Тиха паркова зона на 10 метра от пясъчният плаж и 50 метра от Санаториума
 • Развита инфраструктура, функционираща целогодишно.
 • 25 км. от летище Бургас, 35 км. до гр. Бургас
 • 1,5 км до гр. Свети Влас и яхтеното пристанище, 5км. до гр. Несебър, град с 3 хиляди - годишна история, под егидата на ЮНЕСКО.
 • Панорамен изглед от 80% от апартаментите, а всеки апартамент има тераса.
Искате ли повече информация? Оставете съобщение

Обратно към списъка

X

MTT Sveti Vlas

All rights reserved.